Menü

Akciók

X

2 éve

Hoya személyre szabott multifokális lencsék 33% kedvezménnyel

Az akció időtartama:  2020. augusztus 1. – 23.
 
Ön elmúlt már 40 éves?  Gondot okoz a távoli és a közeli éles látás is?  Készíttessen szemüveget augusztus 1. és 23. között a Optikánkban és 33%-os kedvezménnyel juthat hozzá a Hoya személyre szabható, csúcskategóriás multifokális lencséihez!
 

Az akcióban résztvevő lencsék:
Hoyalux iD MySelf
Hoyalux iD MyStyle V+ és MyStyle V+ EyeGenius
Hoyalux iD LifeStyle 3 és 3i
Hoyalux iD WorkStyle V+

X

2 éve

Hoya prémium szemüveglencsék 30% kedvezménnyel!

Az akció időtartama: 2020. Július 1. – 2020. Július 31.
 
       MEGHOSSZABBÍTVA 2020. AUGUSZTUS 23-IG!   
 
Akciónk keretében 30% kedvezményt nyújtunk a Hoya azon egyfókuszú szemüveglencséinek az árából, melyek a LongLife, illetve a BlueControl prémium minőségű felületkezeléssel vannak ellátva!
 

X

2 éve

Szemüvegvásárlás esetén 50% ajándékba!

Az akció időtartama: 2020. június 1 – július 31.
 
Teljes árú, komplett szemüveg vásárlása esetén a kifizetett vételár 50%-ának értékében a vevő vásárlási utalványt kap, amely újabb vásárlás esetén használható fel.

Az ajánlat nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és szemüveg készítés díját és nem vonható össze más kedvezményekkel.
 

Az utalványokról:
  • Más természetes személy részére is átruházható.
  • Az utalványok készpénzre nem válthatók.
  • Vásárlástól számított 3 hónapon belül felhasználható az adott optikában.

Az utalványok kiadása és a beváltás menete:
  • Komplett, teljes árú szemüveg vásárlás esetén a szemüvegkeret+szemüveglencse értékének az 50%-át vásárlási utalvány formájában adjuk vásárlónknak.
  • Az utalvány értékét ráírjuk az utalványra, majd pecséttel és dátummal igazoljuk az utalvány érvényességét.
  • Beváltáskor pecséttel és dátummal igazoljuk az utalvány beváltását.
Az akció további részleteiről érdeklődjön optikánkban!

 

X

2 éve

Hoya prémium progresszív lencsék 25% kedvezménnyel

AZ AKCIÓ IDŐTARTAMA: 2020. május 4. – 2020. május 31.
 
                  MEGHOSSZABBÍTVA 2020. JÚNIUS 30-IG!   
 
Május havi ajánlatunk:

Hoyalux iD prémium progresszív (multifokális) szemüveglencsék 25% kedvezménnyel + Sensity fényre sötétedő réteg 30% kedvezménnyel!
 

AZ AKCIÓBAN RÉSZTVEVŐ LENCSÉK:
• iD MySelf
• iD MyStyle V+ és iD MyStyle V+ EyeGenius
• iD LifeStyle 3i és iD LifeStyle 3


 

X

2 éve

UV szűrős szemüveglencsék 30% kedvezménnyel

Az akció időtartama: 2020. április 22. – 2020. június 30.
 
 
A Sensity Dark lencsék nem az UV fényre, hanem látható fényre reagálnak, így még a gépjárművek szélvédője mögött is besötétednek.

A Sensity Shine réteg alapja egy Dark réteg, tükrös réteggel kiegészítve, a mai divattrendeknek megfelelően. A tükrös réteg kültéren intenzívebb, beltéren viszont alig észrevehető.

A dioptriás napszemüveglencsék mindenkinek alkalmas aki a saját dioptriájában szeretne egy teljes körű UV-védelmet biztosító napszemüveglencsét!

A Hoya megújult polarizált termékcsaládját minden olyan szabadtéri tevékenységhez ajánljuk, amelyek esetében fontos a visszaverődő fény kiszűrése (pl. vízi és téli sportokhoz, strandoláshoz), mivel ezek lényegesen kontrasztosabb látást biztosítanak, mint a hagyományos napszemüveglencsék.

A Hoya DriveWear fényresötétedő polarizált napszemüveglencsék kényelmes látásélményt biztosítanak a szemüvegviselőknek vezetés közben.

A Hoya Mirror tükrös napszemüveglencsék, azon túl, hogy csökkentik a ragyogást, és megelőzik a szem megerőltetését, stílusos, elegáns megjelenést is biztosítanak viselőjüknek!
 
 
 
Az akcióban résztvevő termékek:
Hoya Sensity M.A.P. lencsék, Sensity Shine lencsék, Sensity és Sensity Dark lencsék opcióára, Dioptriás napszemüveglencsék, Polarizált napszemüveglencsék (egyfókuszú M.A.P. és gyártott, progresszív), Mirror M.A.P. szemüveglencsék, Hilux 1.50 DriveWear lencsék, Magas bázisgörbületű lencsék, Sportive lencsék (egyfókuszú és progresszív).


 

Vissza
Top