Menü

Akciók

X

8 hónapja

Hoya prémium progresszív lencsék 25% kedvezménnyel!

Az akció időtartama: 2023. augusztus 1-31.
 
Tökéletes éleslátás minden távolságra, 40év felett? A Hoya prémium progresszív lencséivel ez a kérdés már Önnek sem lesz kérdés többé!

Térjen be optikánkba és kollégáink segítségével válasszon 25% kedvezménnyel a legjobb HOYA multifokális szemüveglencsék közül!

 

X

11 hónapja

Hoya nyári akció UV szűrős lencsékre

Akció időtartama: 2023. május 2. – július 31.
 
Egy igazi, NAPFÉNYES AJÁNLATOT hoztunk!  3 hónapon keresztül 30% kedvezménnyel kínáljuk az összes UV szűrős HOYA szemüveglencsét!
 
 
Sensity fényresötétedő réteg – ha sok időt tölt a szabadban és szeme védelme mellett éleslátását is biztosítaná. Beltérben teljesen átlátszóak, kültéren pedig olyan sötétek lesznek mint egy napszemüveg! A fényre sötétedő lencsékre 2 hónap megszokási garanciát biztosítunk.
 
UV Control réteg - nemcsak a szemből érkező UV-sugarakkal szemben nyújt védelmet, hanem a szemüveglencse hátsó felszínéről visszaverődőekkel szemben is, így biztosít 100%-os UV-védelmet. Ez a réteg a normál, átlátszó szemüveglencsékre és a fényre sötétedőkre is kérhető.
 
Polarizált lencsék - egy napszemüveg sötétségét és 100%-os UV-szűrést biztosító lencse, mely még az olyan zavaró tükröződéseket is megszünteti, melyek a csillogó felületekről verődnek vissza (pl: vízfelszínről, havas-vizes útfelületről, előttünk haladó gépjármű szélvédőjéről, stb).
 

S ha ez még nem lenne elég, MÁJUS HÓNAPBAN HOYA PRÉMIUM GARANCIÁT adunk AJÁNDÉKBA a fényre sötétedő lencsékhez, melynek értéke lencsetípustól függően 9.990 Ft - 24.990 Ft!
 
 

Az akcióban résztvevő termékek pontos listáját és a további részleteket keresse üzletünkben.

 

X

11 hónapja

Hoya Center - Sensity 2023

A kampány időszaka: 2023. máj 2 - máj. 31.
 
A 2023. május elején induló kampány fókuszában a teljes körű, 100% UV-védelmet biztosító HOYA Sensity fényresötétedő szemüveglencsék állnak. Ezek a lencsék kültéren rendkívül gyorsan besötétednek, beltéren pedig gyorsan kivilágosodnak, tökéletes áttetszőséget biztosítva a tiszta látásélmény érdekében. A Sensity lencsék gyors reakcióidőt, rendkívüli kényelmet és kiegyensúlyozott, egyenletes teljesítményt nyújtanak minden éghajlaton, évszakban, bármilyen hőmérsékleti- és fényviszonyok között.
 
 
A fényre sötétedő lencsék előnyei:
o Megóvja a szem körüli bőrt az UV-sugárzás okozta öregedéstől
o Megóvja a szemet a káros UV-sugaraktól
o Megvéd az UV-sugárzás okozta szempanaszokkal és szembetegségekkel szemben
o Kültéren pillanatok alatt besötétednek
o Beltéren gyorsan kivilágosodnak és tökéletes átlátszóságot érnek el
o Négyféle színben (barna, szürke, zöld, kék) és kétféle vékonyításban elérhetőek
 
 
Válassza a Hoya fényre sötétedő szemüveglencséit 30% kedvezménnyel és ajándék Prémium Garanciával!
 
A HOYA Prémium Garancia biztosítja, hogy a HOYA márkázott szemüveglencse törése, repedése, karcolása, sérülése esetén a vásárlástól számított 2 éven belül 2 alkalommal a HOYA 75, illetve 50% kedvezménnyel kicseréli a megsérült szemüveglencsét.
 
 

X

1 éve

Hoya fényresötétedő lencse akció

Az akció időtartama: 2023. március 1. - április 30.
 
Védje szemét az erősödő UV fénytől – most kedvezménnyel!

A Hoya Sensity fényresötétedő lencsék beltérben teljesen átlátszóak, a szabadban viszont 100%-os UV védelmet nyújtó napszemüveglencsévé sötétülnek.

A Hoya megoldásával nem kell kompromisszumot kötni: Villámgyors besötétedés, kontrasztos látás, természetes színérzékelés és 100% UV védelem egyetlen szemüvegben!
 
Akciónk keretében a Sensity fényresötétedő lencséket most 25% kedvezménnyel kínáljuk.
 
 
A promócióban részt vevő termékek:
Sensity M.A.P.
Sensity Original
 

X

1 éve

Hoya szemüveglencsék 25% kedvezménnyel a család minden tagjának!

Akció időtartama: 2023. február 1. – március 31.
 
 
Önnek is fontos, hogy látása a legjobb kezekben legyen? Akkor bízza magát a Hoya kiváló minőségű szemüveglencséire és szakértő munkatársainkra!

Jöjjön el hozzánk február 1. és március 31. között, és kérje szemüveglencséjét Hoya prémium felületkezeléssel.
 
A promóció keretében az egyfókuszú Hoya lencsék mellett a gyermekek részére megalkotott Kids lencsékre, valamint a 40-45év feletti korosztály számára fejlesztett multifokális lencsékre egyaránt 25% kedvezményt biztosítunk!

Ugye, hogy nem érdemes kihagyni? Várjuk Önt is Optikánkban!
 
 
Az akcióban résztvevő termékek:
A Hoya UV Control, BlueControl és Hi-Vision LongLife felületkezeléssel ellátott gyártott és raktári egyfókuszú, továbbá Daynamic és Balansis progresszív, illetve Hilux KIDS szemüveglencsék vesznek részt, melyek pontos listáját optikánkban találja. 

Vissza
Top