Menü

Akciók

X

3 hónapja

Hoya prémium progresszív lencsék 25% kedvezménnyel!

Az akció időtartama:  2022. november 2. – 2023. január 31.
 
 
Tisztán látás egyszerűen!
 
A Hoya prémium progresszív lencséi szélesebb közeli és köztes látómezőt biztosítanak, mely ideális a digitális eszközök használatához. Használatukkor kevesebb fejmozgatásra van szükség, amikor közeli és köztes látómezőkre tekint. Ugyanakkor éles, tiszta látást biztosítanak nagyobb távolságokra is. Remek mélységérzékelést és állandó stabilitásérzést nyújtanak, legyen szó lépcsőzésről, autóvezetésről vagy hegymászásról.
 
Váltson HOYA prémium multifokális szemüveglencsére most 25% kedvezménnyel!
 
Az akcióban résztvevő termékek:
iD MySelf
iD MyStyle V+
iD LifeStyle 4i és 4
iD WorkStyle 3
 
 

X

2 hónapja

Hoya Adventi akció

Az akció időtartama: 2022. december 1 – december 23.
 
Különleges adventi naptárunkban minden nap más termékcsoportra nyújtunk 33%-os karácsonyi kedvezményt kedves vásárlóinknak! 

A HOYA szemüveglencsék pontos típusait és az akciós napokat az alábbi táblázatban találja.
 

X

4 hónapja

Őszi Iskolakezdési akció

Az akció időtartalma: 2022. szeptember 15 – 2022. december 15.
 
A család biztonságos és kényelmes látásáért a digitális világban!
 
 
Vásároljon egyszerre 2 db szemüveget Hoya BlueControl lencsével és nyerjen 500.000,- Ft értékben Media  Markt vásárlási utalványt!
 
 
Vásároljon 2 db komplett, új szemüveget Hoya kékfény szűrős lencsével és a vásárláskor kapott kuponnal  regisztráljon sorsolásunkra. A regisztrált vásárlók között az Opticnet naponta kisorsol 1db 10.000 Ft értékű MediaMarkt ajándékkártyát. A fődíjak pedig: egy 100.000 Ft, egy 250.000 Ft és egy 500.000 Ft értékű MediaMarkt ajándékkártya. A regisztrációhoz és további részletekért  látogassa meg az Opticnet honlapját (www.opticnet.hu/akciok) vagy érdeklődjön Optikánkban!

X

4 hónapja

Látás Hónapja akció!

Az akció időtartama:  2022. október 3 - 31.
 
Akciós ajánlatunk a Látás Hónapja alkalmából: Hoya multifokális lencsék 40% kedvezménnyel!

A promócióban résztvevő termékek:
• Hoya Daynamic szemüveglencsék
• Hoya Balansis szemüveglencsékA Balansis szemüveglencsék: Felmérések szerint a progresszív lencseviselők által a szemüvegvásárláskor leginkább meghatározónak tartott szempontok a következők: vizuális kényelem, stabilitásérzet, könnyű megszokás, megfizethető ár és esztétikus megjelenés. A Balansis termékcsaládot úgy alkottuk meg, hogy 100%-ban megfeleljen ezeknek az elvárásoknak!

A Daynamic szemüveglencsék: Teljesen hátsó felületi tervezésű, kedvező ár-érték arányú, modern progresszív lencsék, amelyek ideális megoldást jelentenek az első progresszív lencseviselők számára is. Tökéletes látást biztosítanak minden távolságra, és nagyobb keretválasztási szabadságot tesznek lehetővé, a látásminőséget érintő kompromisszumok nélkül!
 

X

4 hónapja

Multifokális és munkaszemüveglencse akció

Az akció időtartama: 2022. szeptember 1. – október 31.
 
 
Szemüveglencsék digitális eszközökhöz, irodai munkához és általános használatra 25% kedvezménnyel!

Akcióban részt vevő termékek: Hoyalux iD multifokális, beltéri és SYNC III szemüveglencsék, illetve a BlueControl kékfény szűrő réteggel ellátott szemüveglencsék.
 

Vissza
Top