Időpontfoglalás
vizsgálatra
Menü

Kontaktlencse ápolószer

Kontaktlencséinkhez megbízható, kiváló minőségű tisztító és ápolószereket kínálunk, kedvező áron!

Nálunk nem talál alacsony minőségű, rossz nedvesítéssel vagy rossz tisztítási hatásfokkal rendelkező  „ápolószert”. Javasoljuk, hogy a nem optikai szaküzletben fellelhető ápolószert ne vásárolja meg, bármennyire is csábító az ára. Amennyiben az összetevői nem biztosítanak megfelelő fertőtlenítést vagy nedvesítést, akkor hosszútávon szeme egészsége fogja bánni a spórolást.
 

Az alábbi minőségi termékeket mindig megtalálja üzletünkben:

 

OPTI-FREE RepleniSH

Az oldat bizonyítottan gyengéd tisztító összetevői eltávolítják a felrakódásokat, ezáltal kényelmes lencseviselést biztosítanak a nap folyamán. Kettős fertőtlenítő hatása van, a Polyquad a baktériumok sejtmembránjának roncsolásával fejti ki a fertőtlenítő hatását, az Aldox pedig a kórokozók sejtfalának szétroncsolásával elpusztítja az Acanthamoebát és a gombákat.
Az ápolószer TEARGLYDE elnevezésű, szabadalmazott kettős hatású helyreállító rendszert is tartalmaz, amely minden nap helyreállítja a lencse felszínét, és megtartja a lencse felszínén a nedvességet.

Kiszerelés: 300ml
Használható: Bármely típusú lágy kontaktlencsével
 

OPTI-FREE PureMoist

Az OPTI-FREE PureMoist többfunkciós fertőtlenítő oldat HydraGlyde nedvesítő mátrixot tartalmaz, amely 16 órán át tartó nedvesítést biztosít lencséi számára. Így azok egész nap kellemes viseletűek maradnak. Különösen hatékony a szilikon-hidrogél kontaktlencsék esetében.
A továbbfejlesztett fertőtlenítő hatású formulája elpusztítja a baktériumokat, gombákat és még az Acanthamoeba egysejtűt is.

Kiszerelés: 60ml, 90ml, 300ml, 2x300ml
Használható: Bármely típusú lágy kontaktlencsével
 

Bio True

A kontaktlencse viselése, különösen egy olyan világban, melyre a megnövekedett számítógép-használat jellemző, kihívást jelent a szemeknek, hogy azok kényelemérzetének megtartása mellett egészségesek maradjanak. A Biotrue multifunkciós ápolószert a bioinspiráció ihlette: ugyanúgy nedvesít, mint az Ön szemei. Ehhez az emberi szemben is megtalálható nedvesítő anyagot használ (hyaluronsav), a folyadék pH-értéke pedig az egészséges emberi szem pH-jához igazított.
A Biotrue multifunkciós ápolószer segít megakadályozni a szemben található bizonyos fehérjék denaturálódását, küzd a kórokozók ellen és biztosítja a lencsék tisztaságát az egészséges lencseviselési élmény érdekében. "A bioinspiráció egy olyan tudományos módszer, mely a természet legjobb ötleteinek megfigyelése és elemzése révén áttörést jelentő új termékeket és technológiákat hoz létre."

Kiszerelés: 60ml, 300ml
Használható: Bármely típusú lágy kontaktlencsével
 

Renu Multiplus

A ReNu MultiPlus No Rub többfunkciós kontaktlencse folyadék a fehérje és lipid lerakódások eltávolítására, a kontaktlencsék öblítésére és fertőtlenítésére lett kifejlesztve. A ReNu Multi Plus a „NO RUB“ jelöléssel van ellátva, ami azt jelenti, hogy a lencse tisztítása során nem kell az ujjaival megdörzsölni a lencséket. Ennek ellenére mi azért ajánljuk, hogy a lencsét finoman dörzsölje meg az ujjbegyeivel, így érve el a maximális tisztítóhatást.
Dymed tartalmának köszönhetően eltávolítja a kontaktlencse-viselés során lerakódott fehérjéket.

Kiszerelés: 60ml, 355ml
Használható: Bármely típusú lágy kontaktlencsével
 

Solo Care Aqua

Multifunkciós öblítő, fertőtlenítő, tároló, fehérje eltávolító és nedvesítő hatással rendelkező kontaktlencse ápolószer. A folyadékhoz járó antibakteriális MicroBlock lencsetartó tok ezüstöt tartalmaz, mely elpusztítja a tárolótokon belül esetlegesen fellelhető baktériumokat.

Kiszerelés: 90ml, 360ml
Használható: Bármely típusú lágy kontaktlencsével
 

Aosept Plus with Hydraglyde

Az AoSept Plus erőteljes tisztító hatása egy kényelmi funkcióval bővült ki, a HydraGlyde Nedvesítő Mátrixszal. A Hydraglyde felelős a kényelemért, mert ez a nedvesítő mátrix burokkal veszi körbe a lencsét, melynek eredménye az egész napos kényelem.
Ezen kívül, a hidrogén-peroxid koncentrációja elpusztítja a mikroorganizmusokat, és közömbösíti a kontaktlencse tartójában található szennyeződéseket. Ez a folyadék különösen ajánlott azoknak, akiknek érzékeny a szeme, vagy allergiára hajlamos.
Figyelem: a folyadék csak a saját tároló tokjával használható (mely AODISC katalizátort tartalmaz) és minimum 6 órán keresztül tartsa a lencséket az oldatban, illetve a tárolótokban!

Kiszerelés: 90ml, 360ml, 2x360ml
Használható: Bármely típusú lágy és kemény kontaktlencsével
 

Durasol

Multifunkciós oldalt, mely tisztít, tárol és egyben fertőtlenít is.

Kiszerelés: 45ml, 240ml
Használható: Kemény és gázáteresztő kontaktlencsével
 

Vissza
Top