Menü

Kontaktlencse ápolószer

Kontaktlencséinkhez megbízható, kiváló minőségű tisztító és ápolószereket kínálunk, kedvező áron!

Nálunk nem talál alacsony minőségű, rossz nedvesítéssel vagy rossz tisztítási hatásfokkal rendelkező  „ápolószert”. Továbbá javasoljuk is, hogy a nem optikai szaküzletben fellelhető, nagyjából üdítőital árában lévő ápolószert ne vásárolja meg, bármennyire is csábító az ára.

Az alábbi minőségi ápolószereket mindig megtalálja üzletünkben:

 

OPTI-FREE RepleniSH

Az oldat bizonyítottan gyengéd tisztító összetevői eltávolítják a felrakódásokat, ezáltal kényelmes lencseviselést biztosítanak a nap folyamán. Kettős fertőtlenítő hatása van, a Polyquad a baktériumok sejtmembránjának roncsolásával fejti ki a fertőtlenítő hatását, az Aldox pedig a kórokozók sejtfalának szétroncsolásával elpusztítja az Acanthamoebát és a gombákat.
Az ápolószer TEARGLYDE elnevezésű, szabadalmazott kettős hatású helyreállító rendszert is tartalmaz, amely minden nap helyreállítja a lencse felszínét, és megtartja a lencse felszínén a nedvességet.

Kiszerelés: 300ml
Használható: Bármely típusú lágy kontaktlencsével
 

OPTI-FREE PureMoist

Az OPTI-FREE PureMoist többfunkciós fertőtlenítő oldat HydraGlyde nedvesítő mátrixot tartalmaz, amely 16 órán át tartó nedvesítést biztosít lencséi számára. Így azok egész nap kellemes viseletűek maradnak. Különösen hatékony a szilikon-hidrogél kontaktlencsék esetében.
A továbbfejlesztett fertőtlenítő hatású formulája elpusztítja a baktériumokat, gombákat és még az Acanthamoeba egysejtűt is.

Kiszerelés: 60ml, 90ml, 300ml, 2x300ml
Használható: Bármely típusú lágy kontaktlencsével
 

Bio True

A kontaktlencse viselése, különösen egy olyan világban, melyre a megnövekedett számítógép-használat jellemző, kihívást jelent a szemeknek, hogy azok kényelemérzetének megtartása mellett egészségesek maradjanak. A Biotrue multifunkciós ápolószert a bioinspiráció ihlette: ugyanúgy nedvesít, mint az Ön szemei. Ehhez az emberi szemben is megtalálható nedvesítő anyagot használ (hyaluronsav), a folyadék pH-értéke pedig az egészséges emberi szem pH-jához igazított.
A Biotrue multifunkciós ápolószer segít megakadályozni a szemben található bizonyos fehérjék denaturálódását, küzd a kórokozók ellen és biztosítja a lencsék tisztaságát az egészséges lencseviselési élmény érdekében. "A bioinspiráció egy olyan tudományos módszer, mely a természet legjobb ötleteinek megfigyelése és elemzése révén áttörést jelentő új termékeket és technológiákat hoz létre."

Kiszerelés: 60ml, 300ml
Használható: Bármely típusú lágy kontaktlencsével
 

Renu Multiplus

A ReNu MultiPlus No Rub többfunkciós kontaktlencse folyadék a fehérje és lipid lerakódások eltávolítására, a kontaktlencsék öblítésére és fertőtlenítésére lett kifejlesztve. A ReNu Multi Plus a „NO RUB“ jelöléssel van ellátva, ami azt jelenti, hogy a lencse tisztítása során nem kell az ujjaival megdörzsölni a lencséket. Ennek ellenére mi azért ajánljuk, hogy a lencsét finoman dörzsölje meg az ujjbegyeivel, így érve el a maximális tisztítóhatást.
Dymed tartalmának köszönhetően eltávolítja a kontaktlencse-viselés során lerakódott fehérjéket.

Kiszerelés: 60ml, 355ml
Használható: Bármely típusú lágy kontaktlencsével
 

Solo Care Aqua

Multifunkciós öblítő, fertőtlenítő, tároló, fehérje eltávolító és nedvesítő hatással rendelkező kontaktlencse ápolószer. A folyadékhoz járó antibakteriális MicroBlock lencsetartó tok ezüstöt tartalmaz, mely elpusztítja a tárolótokon belül esetlegesen fellelhető baktériumokat.

Kiszerelés: 90ml, 360ml
Használható: Bármely típusú lágy kontaktlencsével
 

Bioflex Premium

Prémium minőségű multifunkciós ápolószer, mely természetes nedvesítőt (hyaluronsavat) tartalmaz.
Hatékony fertőtlenítő és antiszeptikus hatással rendelkezik, ezen felül pedig antimikrobiális kontaktlencse tároló tok jár az ápolószerhez a teljes körű védelem érdekében.
A poloxamer felületaktív anyag révén gyorsan és hatékonyan távolítja el a protein- és lipidfelrakódást a kontaktlencse felületéről.

Kiszerelés: 100ml, 360ml
Használható: Bármely típusú lágy kontaktlencsével
 

Aosept Plus with Hydraglyde

Az AoSept Plus erőteljes tisztító hatása egy kényelmi funkcióval bővült ki, a HydraGlyde Nedvesítő Mátrixszal. A Hydraglyde felelős a kényelemért, mert ez a nedvesítő mátrix burokkal veszi körbe a lencsét, melynek eredménye az egész napos kényelem.
Ezen kívül, a hidrogén-peroxid koncentrációja elpusztítja a mikroorganizmusokat, és közömbösíti a kontaktlencse tartójában található szennyeződéseket. Ez a folyadék különösen ajánlott azoknak, akiknek érzékeny a szeme, vagy allergiára hajlamos.
Figyelem: a folyadék csak a saját tároló tokjával használható (mely AODISC katalizátort tartalmaz) és minimum 6 órán keresztül tartsa a lencséket az oldatban, illetve a tárolótokban!

Kiszerelés: 90ml, 360ml, 2x360ml
Használható: Bármely típusú lágy és kemény kontaktlencsével
 

Durasol

Multifunkciós oldalt, mely tisztít, tárol és egyben fertőtlenít is.

Kiszerelés: 45ml, 240ml
Használható: Kemény és gázáteresztő kontaktlencsével
 

Vissza
Top