Időpontfoglalás
vizsgálatra
Menü

Szemnedvesítő csepp

Száraz a szeme? Bök, szúr, ég, vörös? A megoldást optikánkban megtalálja, szemnedvesítő csepp formájában, melyet akár kontaktlencsét viselők is használhatnak!
 

Systane Ultra

Napjainkban a szemszárazság az egyik leggyakoribb szemészeti panasz, a népesség minden harmadik tagját érinti. A Systane ULTRA egy olyan továbbfejlesztett nedvesítő szemcsepp, amely a szemfelszín védelme mellett panaszainak is azonnali és hosszan tartó enyhülést biztosít.
Használja a Systane Ultra nedvesítőcseppet naponta, szemszárazságának mértéke alapján, akár kontaktlencséjével is.
OptiFree Pro néven is megtalálhatja üzletünkben.

Kiszerelés: 10ml
Kontaktlencsével is: Igen
Felhasználható: felbontás után 6 hónapig
 

Systane Hidratálás

A Systane Hidratálás szemcsepp a HP-Guar és hialuronsav együttes alkalmazásával magába zárja a nedvességet a fokozott hidratálás és lubrikálás érdekében és hosszan tartó, elnyújtott megkönnyebbülést eredményez szemeinek. Védi a szem felszínén lévő sejteket illetve hozzájárul a már károsodott sejtjeinek regenerálódásához. Egész nap szükség szerint alkalmazható.

Kiszerelés: 10ml
Kontaktlencsével is: Igen
Felhasználható: felbontás után 6 hónapig
 

Systane Balance

A SYSTANE BALANCE lubrikáló szemcsepp speciális összetétele révén tartósan helyreállítja a könny megfelelő szerkezetét. nedvesíti a szem felszínét és csökkenti a túlzott mértékű könnyfilm-párolgást.
A SYSTANE BALANCE szemcsepp hosszan tartó megkönnyebbülést hoz a szemszárazság tüneteire, így enyhíti az égő érzést és az irritációt.
Különösen ajánlott, ha: Gyakran könnyezik a szeme (általában lipidhiány következménye), csipás a szeme ébredés után (főleg idősebb korosztálynál).

Kiszerelés: 10ml
Kontaktlencsével is: Nem
Felhasználható: felbontás után 6 hónapig
 

Vissza
Top