Időpontfoglalás
vizsgálatra
Menü

Termékeink

Szemüvegkeret

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy optikánkban a lehető legszélesebb és legdivatosabb keretválasztékkal tudjuk Vásárlóinkat kiszolgálni. Ennek érdekében több mint 30 optikai szemüvegkeret beszállítóval állunk kapcsolatban és több mint 80-féle szemüvegkeret márkát tartunk üzletünkben!

Legyen az Ön elképzelése fém, műanyag, damilos vagy éppen fúrt keret, nálunk biztosan megtalálja az igényeinek megfelelőt!
Ízelítő márkáinkból: Converse, Retro, s.Oliver, Cristal, No Fear, Pierre Cardin, Fossil, Carrera, Ana Hickman, Ferrara, stb.  
 
Több mint 1000db keret közül válogathat üzletünkben!

Tovább

Szemüveglencse

Mint a japán Hoya szemüveglencse gyártó cég kiemelt partnere, optikánkelsősorban a minőségi Hoya lencsék értékesítésével foglalkozik.

2015-ben a Hoya Hi-Vision Long Life (HVLL) nevű rétege független felmérés alapján elnyerte a Best coating winner díjat, mellyel bebizonyosodott, hogy ez a világon a legjobb felületkezelés, mind karcállóság mind pedig tisztíthatóság szempontjából.   Azóta a Long Life réteg elérhető káros kék fényt semlegesítő szűrővel (ez a BlueControl réteg) vagy 100%-os UV védelmet biztosító szűrővel (ez az UvControl réteg) is.   2023. év végén megjelent a Hi-Vision Meiryo réteg, ...
Tovább

Napszemüveg

Üzletünkben több mint 10 különböző márkájú és árú napszemüveg közül választhatnak kedves vásárlóink, sőt a 2017-es évtől már a világhírű Polaroid márka is megtalálható nálunk!

Ha Ön 100% UV szűrős és/vagy polarizált napszemüveget keres jó minőségben, de mégis elérhető áron, feltétlen nézzen be hozzánk!
Tovább

Kontaktlencse

Összesen 7 -féle kontaktlencsét tartunk raktáron (köztük napi, 2 hetes és havi kihordású lencséket) azért, hogy Önt minél gyorsabban ki tudjuk szolgálni. Az üzletünkben lévő kontaktlencséinknél lehetősége van darabra is vásárolni!


Ha még nem viselt kontaktlencsét, de szívesen kipróbálná, szeretettel várjuk egy komplett látás élesség vizsgálatra melynek keretén belül megtanítjuk a kontaktlencse behelyezésére-kivételére is!

Tovább

Kontaktlencse ápolószer

Kontaktlencséinkhez megbízható, kiváló minőségű tisztító és ápolószereket kínálunk, kedvező áron!

Nálunk nem talál alacsony minőségű, rossz nedvesítéssel vagy rossz tisztítási hatásfokkal rendelkező  „ápolószert”. Továbbá javasoljuk is, hogy a nem optikai szaküzletben fellelhető, nagyjából üdítőital árában lévő ápolószert ne vásárolja meg, bármennyire is csábító az ára.

Az alábbi minőségi ápolószereket mindig megtalálja üzletünkben:

 
Tovább

Szemnedvesítő csepp

Száraz a szeme? Bök, szúr, ég, vörös? A megoldást optikánkban megtalálja, szemnedvesítő csepp formájában, melyet akár kontaktlencsét viselők is használhatnak!
 
Tovább

Nagyító

2x – 10x nagyítókat is forgalmazunk, hogy a legapróbb betű se okozzon gondot.

Hagyományos-,  zseb-,  illetve világítós nagyítót is találhat kínáltunkban.
 
Tovább

Hőmérő

Kültéri, beltéri illetve hűtő hőmérőt is megtalál kínálatunkban.
 
Tovább

Szemüveghez kiegészítők

Szemüvege illetve napszemüvege megfelelő tárolásához és tisztításához különböző minőségi kiegészítőket vásárolhat nálunk.
 
Tovább

Ajándékutalvány

Lepje meg szeretteit, ismerőseit egy igazán hasznos ajándékkal: vásárlási utalvánnyal!

Az utalványokat üzletünkben, az Ön által megadott névértékre állítjuk ki.
  A beváltás szabályai:   A vásárlási utalvány szabadon átruházható. Az utalvány a rajta szereplő határidőig használható fel. Az utalvány csak egy vásárlás alkalmával használható fel. Vásárláskor egyszerre akár több utalvány is felhasználható. Az optika pecsétjével és aláírásával ellátott utalványt fogadunk el. Készpénzre nem váltható át és vásárláskor értékéből készpénz nem adható vissza. Bármilyen...
Tovább

Vissza
Top