Menü

Akciók

X

2 hete

Hoya prémium progresszív lencsék 25% kedvezménnyel

AZ AKCIÓ IDŐTARTAMA: 2020. május 4. – 2020. május 31.
 
Május havi ajánlatunk:

Hoyalux iD prémium progresszív (multifokális) szemüveglencsék 25% kedvezménnyel + Sensity fényre sötétedő réteg 30% kedvezménnyel!
 

AZ AKCIÓBAN RÉSZTVEVŐ LENCSÉK:
• iD MySelf
• iD MyStyle V+ és iD MyStyle V+ EyeGenius
• iD LifeStyle 3i és iD LifeStyle 3


 

X

2 hete

UV szűrős szemüveglencsék 30% kedvezménnyel

Az akció időtartama: 2020. április 22. – 2020. június 30.
 
 
A Sensity Dark lencsék nem az UV fényre, hanem látható fényre reagálnak, így még a gépjárművek szélvédője mögött is besötétednek.

A Sensity Shine réteg alapja egy Dark réteg, tükrös réteggel kiegészítve, a mai divattrendeknek megfelelően. A tükrös réteg kültéren intenzívebb, beltéren viszont alig észrevehető.

A dioptriás napszemüveglencsék mindenkinek alkalmas aki a saját dioptriájában szeretne egy teljes körű UV-védelmet biztosító napszemüveglencsét!

A Hoya megújult polarizált termékcsaládját minden olyan szabadtéri tevékenységhez ajánljuk, amelyek esetében fontos a visszaverődő fény kiszűrése (pl. vízi és téli sportokhoz, strandoláshoz), mivel ezek lényegesen kontrasztosabb látást biztosítanak, mint a hagyományos napszemüveglencsék.

A Hoya DriveWear fényresötétedő polarizált napszemüveglencsék kényelmes látásélményt biztosítanak a szemüvegviselőknek vezetés közben.

A Hoya Mirror tükrös napszemüveglencsék, azon túl, hogy csökkentik a ragyogást, és megelőzik a szem megerőltetését, stílusos, elegáns megjelenést is biztosítanak viselőjüknek!
 
 
 
Az akcióban résztvevő termékek:
Hoya Sensity M.A.P. lencsék, Sensity Shine lencsék, Sensity és Sensity Dark lencsék opcióára, Dioptriás napszemüveglencsék, Polarizált napszemüveglencsék (egyfókuszú M.A.P. és gyártott, progresszív), Mirror M.A.P. szemüveglencsék, Hilux 1.50 DriveWear lencsék, Magas bázisgörbületű lencsék, Sportive lencsék (egyfókuszú és progresszív).


 

X

2 hónapja

A Hoya legjobb progresszív lencséje 35% kedvezménnyel!

Az akció időtartama: 2020. március 2. – március 31.
 
 
A Hoyalux iD Myself a Hoya legjobb multifokális szemüveglencséje, amely az úttörő technológiák és az ember alkotta innovációk kombinációja. 100%-ban személyre szabott szemüveglencse, mely kiváló teljesítményt biztosít minden tevékenység közben.
 
Márciusi akciónk keretén belül 35% kedvezménnyel kínáljuk ezen prémium szemüveglencséket!
 

X

2 hónapja

Sensity fényresötétedő lencse akció

Az akció időtartama: 2020. március 1. – 2020. március 31.
 
A Hoya Sensity lencsék pillanatok alatt napszemüveglencsévé sötétednek a szabadban, míg beltéren a korábbiaknál is gyorsabban világosodnak ki és tökéletes átlátszóságot érnek el. Ráadásul eközben végig 100% UV-védelmet biztosítanak szemének!
 
  
 
Márciusban 30% kedvezménnyel juthat hozzá a fényre sötétedő lencsékhez, melyek barna és szürke színben is elérhetőek!
 
 
Ajánlatunk más akciókkal nem összevonható és csak a raktári M.A.P.-os lencsékre vonatkozik.

 

X

2 hónapja

Biofinity lencséhez Decathlon ajándékutalvány

Az akció időtartama: 2020. március 5-től április 30-ig, illetve a készlet erejéig érvényes.
 
Minden 2 doboz azonos típusú Biofinity kontaktlencse egyidejű vásárlásához 1 db 2000 Ft-os Decathlon vásárlási utalvány adunk ajándékba!
 
 

Vissza
Top