Időpontfoglalás
vizsgálatra
Menü

Szemüveglencse

Mint a japán Hoya szemüveglencse gyártó cég kiemelt partnere, optikánkelsősorban a minőségi Hoya lencsék értékesítésével foglalkozik.

2015-ben a Hoya Hi-Vision Long Life (HVLL) nevű rétege független felmérés alapján elnyerte a Best coating winner díjat, mellyel bebizonyosodott, hogy ez a világon a legjobb felületkezelés, mind karcállóság mind pedig tisztíthatóság szempontjából.
 
Azóta a Long Life réteg elérhető káros kék fényt semlegesítő szűrővel (ez a BlueControl réteg) vagy 100%-os UV védelmet biztosító szűrővel (ez az UvControl réteg) is.
 
2023. év végén megjelent a Hi-Vision Meiryo réteg, mely a HOYA legmodernebb és legtartósabb felületkezelése szemüveglencsékre. A gyártó cég még tovább növelte a karcállóságot és csökkentette a lencsén lévő maradéktükröződést.
 
 
Büszkék vagyunk arra, hogy egy ilyen világszínvonalú termékeket előállító cég kiemelt partnere lehetünk.
 
 
Természetesen egyéb más gyártócégekkel (pl.: Zeiss, Essilor, Optiswiss) is kapcsolatban állunk, és igény szerint az ő lencséikkel is ki tudjuk szolgálni ügyfeleink kívánságait.

Ahhoz, hogy többet megtudjon a szemüveglencsékről, felületkezelésekről és vékonyításokról kérjük kattintson az alább látható képek valamelyikére!
 
 

Vissza
Top