Menü

Akciók

X

2 éve

Multifokális lencsék 40% kedvezménnyel

Az akció időtartama: 2021. október 1-31.
 
 
A Látás Hónapja alkalmából nagyszabású progresszív lencse akcióval kedveskedünk vásárlóinknak: 2021 októberében, a Látás Hónapja alkalmából 40% kedvezményt biztosítunk a kiváló minőségű Hoya Balansis és Daynamic progresszív lencséink árából!
 
 
Balansis szemüveglencsék: Felmérések szerint, a progresszív lencseviselők által a szemüvegvásárláskor leginkább meghatározónak tartott szempontok a következők: vizuális kényelem, stabilitásérzet, könnyű megszokás, megfizethető ár és esztétikus megjelenés. A Balansis termékcsalád 100%-ban megfelel ezeknek az elvárásoknak!

Daynamic szemüveglencsék: Teljesen hátsó felületi tervezésű, kedvező ár-érték arányú, modern  progresszív lencsék, amelyek ideális megoldást jelentenek az első progresszív lencseviselők számára is. Tökéletes látást biztosítanak minden távolságra, és nagyobb keretválasztási szabadságot tesznek lehetővé, a látásminőséget érintő kompromisszumok nélkül!
 

X

2 éve

Szemüveglencsék digitális eszközökhöz és irodai használathoz

Az akció időtartama: 2021. 09. 01. - 2021. 10. 31.
 
Szemüveglencsék digitális eszközökhöz és irodai használathoz 25% kedvezménnyel!
 
A SYNC III lencséket a digitális képernyők kihívásaihoz terveztek. Ezek a forradalmi szemüveglencsék normál, távoli szemüvegként működnek, azonban a lencsék alsó részén egy „teljesítménynövelő zóna” található, ahol finoman változik a dioptriaérték, így e lencsék segítenek a szemizmok pihentetésében, és megkönnyítik a fókuszálást a közeli feladatok során.

A BlueControl a Hoya prémium felületkezelése, amely a digitális eszközök által kibocsátott káros kék fény szűrésére szolgál. Ez a felületkezelés jelentősen csökkenti a digitális eszközök által kibocsátott, szemünkbe jutó kék fény mennyiségét. A BlueControl réteg dioptria nélküli lencsékre is elérhető, ezért a korrekciót nem igénylő vásárlóknak is megoldást nyújthat!
 
 

X

2 éve

Iskolakezdési akció!

Az akció időtartama: 2021. 08. 06 - 10. 31.
 
 
Kiváló minőségű Hoya gyerekszemüveglencsék 25% kedvezménnyel!
 
 
A lencsék pontos típusáról és az akció részleteiről kérjük érdeklődjön üzletünkben.
 

 

X

2 éve

Digitális pihenő szemeinek!

Az akció időtartama:  2021. július 1. – augusztus 31.
 
Hoya SYNC III digitális szemfáradtság elleni lencse 30% kedvezménnyel!
 

Sokan átlagosan napi 8-10 órát töltenek digitális képernyők előtt. Ez digitális szemfáradtsághoz vezethet. A leggyakoribb tünetek: szemirritáció, homályos látás, fejfájás.
A Sync III lencséket kimondottan a digitális szemfáradtság enyhítésére fejlesztették ki! Ideális megoldás  azon 13 és 45 év közötti emberek számára, akik naponta több mint két órát töltenek digitális képernyők előtt.
A Hoya Sync III lencsék normál, távoli szemüvegként működnek, a lencsék alsó részén azonban egy "teljesítménynövelő zóna" található, amely kimondottan a mai digitális világ által támasztott követelményekhez igazodik. A teljesítménynövelő zónában finoman emelkedik a dioptriaérték, így e lencsék segítenek a szemizmok pihentetésében, megkönnyítik a fókuszálást, csökkentik a szem megerőltetését és kényelmes látásélményt biztosítanak a közeli feladatokhoz is (pl. olvasás és digitális eszközök használata) ebben a modern, digitális világban.
 
 
 

X

2 éve

Fókuszban az éleslátás!

Akció időtartama: 2021. július 1. – augusztus 15.
 
 
Hoya egyfókuszú lencsék 30% kedvezménnyel!
 
Akciónkban a Hoya prémium felületkezeléseivel ellátott egyfókuszú szemüveglencséi vesznek részt.
 

- LongLife: A karcoknak leginkább ellenálló felületkezelés, mely az 5x-ös keményrétegen felül tartalmaz még tisztítás könnyítő réteget, antisztatikus réteget és természetesen tükröződéscsökkentő réteget is.

- BlueControl: Tudásában ugyanaz mint a LongLife réteg kiegészítve egy káros kék fény szűrő réteggel. Ajánljuk azoknak akik naponta legalább 2-3 órán keresztül digitális kijelzőket használnak (TV, tablet, asztali számítógép, mobiltelefon, stb.)

- UvControl: Tudásában ugyanaz mint a LongLife réteg kiegészítve egy 100%-os UV védelmet biztosító felületkezeléssel, mely a lencse mindkét oldalára rákerül, így nem csak a szemből érkező UV sugarakat szűri ki, hanem a hátsó és oldalirányból érkezőket is, melyek a szemüveglencse belső felületéről reflexió szerűen bejuthatnának a szembe.
 

Vissza
Top