Időpontfoglalás
vizsgálatra
Menü

Kontaktlencse

Összesen 7 -féle kontaktlencsét tartunk raktáron (köztük napi, 2 hetes és havi kihordású lencséket) azért, hogy Önt minél gyorsabban ki tudjuk szolgálni. Az üzletünkben lévő kontaktlencséinknél lehetősége van darabra is vásárolni!


Ha még nem viselt kontaktlencsét, de szívesen kipróbálná, szeretettel várjuk egy komplett látás élesség vizsgálatra melynek keretén belül megtanítjuk a kontaktlencse behelyezésére-kivételére is!
 

 

B&L ULTRA

Prémium minőségű, új generációs kontaktlencse, mely 2019-től üzletünkben is elérhető.

Az ULTRA lencse egészséges viseletet jelent egész napon át, hiszen kiváló oxigénáteresztéssel rendelkezik. Nincs többé erezett vörös szem!
A MoistureSeal (vízmegtartó) technológia által a lencse kivételes nedvességet biztosít és nem szárad ki, még 16 órás viselet után sem.
Aszférikus felületkialakítának köszönhetően pedig ugyanazon dioptriánál élesebb látásélményt nyújt mint riválisai.
 

Görbület: 8.6
Hordási idő: 1hónap  
Oxigén áteresztés: 163 Dk/t   
Kiszerelés: 6db/dob, nálunk darabra is megvásárolhatja

Biofinity

Prémium minőségű lágy, havi kontaktlencse. Kiemelkedően jó az oxigén áteresztő képessége, a nedvesedési tulajdonsága, továbbá lágy és rugalmas az alapanyaga. Ez az egyedülálló kombináció a megszokottnál kényelmesebb és egészségesebb kontaktlencse viselést eredményez.
 
Görbület: 8.6
Hordási idő: 1hónap  
Oxigén áteresztés: 160 Dk/t   
Kiszerelés: 3db/dob, nálunk akár darabra is megvásárolhatja
 

Air Optix plus Hydraglyde

Az Alcon Air Optix kontaktlencse-családjának legújabb tagja az Air Optix Plus HydraGlyde havi cseréjű kontaktlencse. A HydraGlyde technológia kifejezetten a szilikon-hidrogél alapanyagú lencsék igényeihez igazodva lett kifejlesztve: ágensei beágyazódva a lencse felszínébe blokkolják a hidrofób területeket és magukhoz vonzzák a nedvességet, illetve meg is tartják azt, így biztosítják a hosszan tartó kényelemérzetet kontaktlencse-viselés közben.
A HydraGlyde nedvesítő mátrix megtalálható a gyártó prémium minőségű ápolófolyadékaiban is, mint az OPTI-FREE PureMoist és az AoSept Plus with HydraGlyde ápolószerekben is. Célszerű az Optix kontaktlencséket ezen ápolószerek valamelyikével használni, hiszen így a nedvesítő mátrix minden nap meg tud újulni a lencse felületén!
 
Görbület: 8.6
Hordási idő: 1hónapos
Oxigén áteresztés: 138 Dk/t
Kiszerelés: 6db/dob, nálunk akár darabra is megvásárolhatja

 

Acuvue Oasys

Az ACUVUE OASYS kontaktlencsékkel nincs többé szemszárazság! Akár a szabadban, akár egy szobában tartózkodik, bizonyos körülményekből adódóan száraznak és fáradtnak érezheti a szemét. A számítógép monitora előtt töltött hosszú órák, télen a fűtött lakások, nyáron a légkondicionált irodák és füstös szórakozóhelyek mind-mind a szem kiszáradásához vezethetnek.
Az ACUVUE OASYS kontaktlencsét arra tervezték, hogy frissen és nedvesen tartsa a szemet akár a fenti körülmények között is. Ezek a lencsék az új generációs HYDRACLEAR Plus technológiával készülnek, melynek eredménye a kiválóan nedvesedő, extra selymes kontaktlencse. Az Acuvue Oasys jelenleg a legmagasabb UV-védelemmel ellátott lencse a piacon, a káros UVB sugarak 100%-át kiszűri!

Hordási idő: 2hét
Görbület: 8.4 és 8.8
Oxigén áteresztés: 147 Dk/t
Kiszerelés: 6db/dob, nálunk akár darabra is megvásárolhatja
UV védelem: igen

 

PureVision2 HD

A Bausch & Lomb PureVision kontaktlencséje volt az első, amely az AerGel™ anyagot használta, ezáltal biztosítva a rendkívüli éleslátást és kényelmet. Az egyedülálló optikai kialakításának köszönhetően sikeresen csökkenti a szférikus aberrációt – azaz a lencse széli torzításait, ezáltal növelve a kontrasztot. Sofőröknek, diákoknak, mérnököknek és sportolóknak ez a tulajdonság nagy előnyt jelenthet! A lencse speciálisan lekerekített széle pedig biztosítja a mindennapi kényelmet, illetve a könnyfilm megfelelő cseréjét, ezáltal egészségesebb szaruhártya anyagcserét tesz lehetővé. Az enyhén vastagabb alapanyag miatt kezdő kontaktlencséseknek kimondottan ajánlott, ugyanis rendkívül könnyű a lencsék kezelhetősége.
 
Görbület: 8.6
Hordási idő: 1hónap
Oxigén áteresztés: 130Dk/t
Kiszerelés: 6db/dob, nálunk akár darabra is megvásárolhatja

 

B&L ULTRA 1 Day

A modern Bausch + Lomb ULTRA szilikon-hidrogél lencse magas szintű kényelmet kínál. Kiváló optikája fejlett technológiákkal kombinálva hosszan tartó kényelmet biztosít a modern életstílushoz igazodva.
 
Nagy felbontású optika
Az Ultra 1day lencse tökéletes éles látást biztosít még rossz látási viszonyok között is. A lencse optikája jelentősen kiküszöböli a szférikus aberrációkat, amelyek erősen befolyásolják a látás minőségét.
 
Kiváló anyagok
MoistureSeal technológiával készül a lencse szilikon-hidrogél alapanyaga, ez akár 96%-os hidratálást biztosít a hosszú távú viseléshez. ugyanakkor magas szintű oxigénáteresztő képességet is nyújt.

Az ULTRA One Day lencse akár 95% UVB és 50% UVA sugárzást blokkol a II. osztályú UV-szűrővel.
 
 
Bázisgörbület: 8.6
Hordási idő: 1nap
Oxigénáteresztő képesség: 134DK/t
Kiszerelés: 30db/dob, nálunk akár darabra is megvásárolhatja
UV védelem: igen
 

Bioflex Active 1day

A Bioflex Active 1 day kontaktlencse a kitűnő teljesítmény és kényelem mellett természetes légáteresztést is biztosít a fehérebb, ragyogóbb szemekért.
A Bioflex Active 1 day akár 3x nagyobb oxigénáteresztő képességgel rendelkezik, mint a hagyományos egynapos lencsék, ezért használata mellett a szem fehérebb, egészségesebb marad.
A WetLoc™ technológiának köszönhetően természetesen nedves lencsét és kiemelkedő  kényelmet biztosít. A WetLoc technológia révén a nedvesség egyenletesen oszlik el a lencse felületén, ahogyan a természetesen egészséges szemek nedvessége is.
Ráadásul a Bioflex Active 1 day UV- védelemmel is rendelkezik, amely kiszűri a káros UV-A és UV-B sugarakat, hozzájárulva a szemek hosszú távú egészségének megőrzéséhez.
 
Görbület: 8.6
Hordási idő: 1nap
Oxigén áteresztés: 86Dk/t
Kiszerelés: 30db/dob, nálunk akár darabra is megvásárolhatja
UV védelem: igen

Vissza
Top